Food from Paradise ... available on Earth! Professionele traiteur met ovenkoeken.

Gratis offerte

Catering Paris Royal
John Schotsaert
Gsm Chef: +32 (0)497/28 89 21
Mail: info@parisroyal.be
Landbouwstraat 21 - 2400 Mol
BE0786533012


Ovenkoeken | Vlaamse Ardennen. Traiteur. | 0497 28 89 21

De smaak van de Vlaamse Ardennen gevangen in een zachte ovenkoek
De Vlaamse Ardennen zijn een groene streek in het zuiden van Oost-Vlaanderen. Het decor van de Ronde van Vlaanderen. Het is een van de weinige regio’s in het dicht bebouwde Vlaanderen waar je nog kan verdwalen langs smalle, kronkelende wegen. Ze gooien zich een beetje onbezonnen vanop een heuvel in een dal. Je weet waar je vertrekt maar zelden waar je zal stranden. Je komt op plekken waar je terug voeling krijgt met een verleden toen kleinschalige landbouwactiviteit de enige bron van inkomsten was.

Een extraatje
Gezonde, verse producten, recht van het veld, waren dagelijkse kost en dienden als inspiratie voor heel wat authentieke gerechten en bereidingen. Ovenkoeken bijvoorbeeld. Vaak werden ze gebakken als extraatje. Omdat er na het bakken van het brood nog wat deeg over was dat een speciale behandeling kreeg en daardoor knapperiger en zachter en … lekkerder was.

picknickbol_met_tonijn

Comeback
Het zijn die ovenkoeken die we vandaag in ere willen herstellen. Want net zoals vergeten groenten terecht hun plaats weer opeisen op onze tafels, verdienen ovenkoeken een comeback. Ze brengen extra variatie op onze tafels en bieden in combinatie met lekker, vers beleg een welkom alternatief voor de broodjes waar we steevast naar grijpen. Ovenkoeken kan je niet snijden als brood maar moet je, vanwege de zachte binnenkant, middendoor snijden. Het beleg, de groenten en de smeuïge sausjes krijgen daardoor een ruim podium om tot hun recht te komen.

13082523_10153361316167024_1459089617186257498_n

Maar je hoeft ons natuurlijk niet op ons woord te geloven. Je kan ze beter bij de eerste de beste gelegenheid eens uitproberen. We serveren ze warm of koud, belegd met lekkers van producenten die versheid, authenticiteit en smaak net als wij hoog in het vaandel dragen.

Geniet ervan!

John & Co.